KRIJTBORD STYLING

Graag kom ik persoonlijk kennis maken en de sfeer proeven binnen je bedrijf. Aan de hand daarvan bespreken we de toepassingsmogelijkheden en brainstormen we over de invulling van de borden qua tekst en/of illustraties. Ik maak nooit een ontwerp van te voren, maar laat het ter plekke ontstaan! Uiteraard blijf ik tussentijds in overleg of alles naar wens is!

Krijtbord Styling kan op veel verschillende manieren toegepast worden. Globaal zijn ze onder te verdelen in de onderstaande drie categorieën. Uiteraard kunnen de onderstaande categorieën ook gecombineerd worden. Kijk welke vorm bij jou bedrijf past en maak een vrijblijvende afspraak om samen te kijken waar en hoe dit het beste toegepast kan worden binnen jou bedrijf.

Decoratief

Voornamelijk voor gebruik op grote wanden zodat het een essentiële rol gaat spelen in het interieur. Erg bepalend in de sfeer en beleving van de zaak.

Informatief

Voor gebruik op wandborden, stoepborden, maar denk ook eens aan de toiletdeuren, terrasschermen, ramen enz. Op alle niet poreuze oppervlakten is de krijtstift toepasbaar.

Verkooptechnisch

Dit zijn de krijtborden die de klant/gast doen besluiten om tot aankoop over te gaan.

FAQ

De meeste krijtborden zijn niet helemaal glad en hebben “poriën” waar krijt, krijtstift of vuil in achter blijft na het schoonmaken. Ook de zon wil nog wel eens het krijt er zo in branden dat het moeilijk te verwijderen is. En er zijn bepaalde merken krijtstift die erg moeilijk te verwijderen zijn.
Gebruik NOOIT Dasty of andere agressieve ontvetter en schuursponsjes om je Krijtbord schoon te maken! Dit zal de toplaag van het krijtbord onherstelbaar beschadigen en in het ergste geval het hele krijtbord oppervlak oplossen!
De beste manier om de meeste krijtborden weer als nieuw te krijgen is:
• Insprayen met cleaner.
• Uitwrijven met een “wondersponsje”.
• Grondig afnemen met een vochtige doek met schoon water zonder sop. Net zo lang tot er geen witte waas meer achter blijft na het afnemen.
Let op! De cleaner kan ook in de poriën blijven zitten als je niet goed na sopt met schoon water, met als gevolg dat dit er bij een regenbui uitspoelt en alsnog je bord niet waterproof is!
Wacht tot het bord goed droog is voordat je begint met schrijven! Droog het eventueel na met een (vetvrije) theedoek of een stuk torkrol.

Er kunnen 2 oorzaken zijn dat de waterproof stift niet waterproof is:
• Nieuwe borden hebben vaak een siliconen laagje van het schoonmaken voor de verkoop. Even goed in sprayen met de cleaner en nasoppen met schoon water tot de witte waas niet meer verschijnt met vegen.
• Vocht! Het is natuurlijk in Nederland regelmatig slecht weer. En ook al regent het niet… het vocht zit ook in de lucht. Bij dit weer moet je een nieuw geschreven bord minimaal 1 a 2 dagen goed laten drogen in huis (!) anders hecht de krijtstift niet.