Neem vrijblijvend contact op via info@krijtbordstyling.nl of telefonisch: 06 - 4623 2434
Workshops2018-09-17T07:55:50+00:00

WORKSHOPS

Krijtbord Styling verzorgd verschillende workshops op gebied van het schrijven van onder andere krijtborden, voor zowel bedrijf als particulier. Het is ook mogelijk dat ik op lokatie kom (leuk als teambuilding en/of bedrijfsuitje). Minimale aantal deelnemers is 6 en maximaal 12.

Tijdens deze 2 uur durende workshop met (meestal) een thema werken we op een klein krijtbordje van maximaal 40 x 40 cm. Er wordt een korte uitleg gegeven over het materiaal en de mogelijkheden, maar het is vooral lekker doen! Deze workshop is uitermate geschikt voor vriendinnen, verenigingen, vrijgezellenfeestjes enz. Ik kom graag op lokatie!

Kosten: 39,95 incl. btw per persoon incl. krijtbordje en stift to keep. Koffie/thee met wat lekkers!

Tijdens deze 3 uur durende workshop werken we op een groter krijtbord van 40 x 60cm voor binnen. Uitleg over (6) verschillende lettertypes die we meteen gaan oefenen. Uitleg over opbouw/compositie van de tekst. Het toepassen van decoratieve elementen (zoals b.v. vaandels) en illustraties. Een ontwerp maken en deze met tips & tricks van mij op het krijtbord zetten! Je zult versteld staan van het eindresultaat!

Kosten: 75,- incl. btw. Inclusief krijtbord (niet geschikt voor buiten!) van 40 x 60, een waterproof krijtstift. Koffie/thee met wat lekkers!

Een workshop Krijtbord Styling speciaal voor de horeca ondernemer en/of personeel! Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je alle fijne kneepjes van het vak om een daghap, week- of maandmenu mooi en netjes te communiceren! Natuurlijk is het voor mij onmogelijk en voor de ondernemer onpraktisch/ onrendabel om mij elke dag te laten komen, dus vandaar deze speciale workshop! Uitleg over (6) verschillende lettertypes die we meteen gaan oefenen. Uitleg over opbouw/compositie van de tekst. Het toepassen van decoratieve elementen (zoals b.v. vaandels) en illustraties. Een ontwerp maken en deze met tips & tricks van mij op het krijtbord zetten! Je zult versteld staan van het eindresultaat!

Kosten: 75,- excl btw. Inclusief professioneel krijtbord (ook geschikt voor buiten!) van 40 x 60 met zwarte lijst, een waterproof krijtstift. Koffie/thee met wat lekkers!

Wie wil er nou niet zo’n gave “custom made” wegwijzer in de tuin?! Helemaal hip deze zomer! Je kent em vast wel…zo eentje met van die vrolijke kleuren en het aantal km tot aan grote steden & fantastische plekken! Of juist mooi naturel hout met witte/zwarte teksten voor een natuurlijke Ibiza look. Je kunt ook verwijzen naar “zwembad”, “terras”, “lounge”, “chill area”, “buitenkeuken”, “veranda”, enz. enz. Ik zorg voor de plankjes (3 per persoon,  meer tegen meerprijs) de krijtstiften en overige materialen. Onder het genot van homemade icetea & lemonade met wat lekkers gaan we direct aan de slag!

De workshop duurt 2 uur en kost 39,95. Wil je ook de paal erbij om de bordjes aan te bevestigen? Geef dit dan bij opgave even door, deze kost een tientje.

WORKSHOP AGENDA